![]() |
Sana Ne Zaman Tutuldum Biliyormusun? |
![]() |
![]() |
#1 |
speed
|
Sana Ne Zaman Tutuldum Biliyormusun?SANA ne zaman tutuldugumu hatirlamiyorum, üzerinden çok zaman geçti
![]() >>>Ama eminim, ilk tanistigimiz günlere denk geliyordur ![]() >>>Çünkü sen zaman içinde sevileceklerden degilsin; hani uzun uzadiya >>>düsünülüp, ölçülüp, tartilacaklardan ![]() ![]() ![]() >>>Zaten böylesine ask da denmez ![]() >>>Ask dedigin, ilk görüste gelir yerlesir insanin yüregine ![]() ![]() ![]() >>>O gün bugündür hiç eksilmedi, hiç eskimedi yüregimdeki yerin ![]() >>>Sana her seferinde ilk günün heyecaniyla dokundum, hep ayni tadi aldim ![]() >>>Ask için bütün söylenenleri yalanlarcasina ![]() ![]() ![]() >>>Neydi beni sana baglayan? >>>Seninle geçen dakikalarin verdigi haz mi? >>>Ah! Evet ![]() ![]() ![]() ![]() >>>Yoksa sende insani kendine esir eden bir seyler mi var? Sigara gibi, >>>alkol gibi ![]() >>>Zaman zaman vazgeçmeye çalistim senden ![]() >>>Insan tutkularindan kurtulmak ister nedense, suçlu hisseder kendini, >>>korkar ![]() ![]() ![]() >>>Benimki de öyle bir sey iste ![]() >>>Ama hep kisa sürdü ayriliklarimiz ![]() >>>Ayrilik sonrasi bulusmalarimizsa daha da coskuluydu özlemin etkisiyle ![]() >>>Düsündüm de, Seninle hiç kötü anim yok ![]() >>>Oysa uzun beraberliklerde kaçinilmazdir ![]() ![]() ![]() >>>Insanin agladigi, kizdigi, üzüldügü de olur ![]() >>>Ama yok iste ![]() >>>Yalniz sen son yillarda çok degistin ![]() >>>Daha mütevaziydin eskiden ![]() >>>Giyiminle, kusaminla ![]() ![]() ![]() >>>Sen de haklisin ![]() ![]() >>>Ben senin her halini seviyorum ![]() ![]() >>>''Her halini seviyorum'' dedim, seviyorum elbet ama senin o teninin iyice >>>yanik oldugu zamanlar var ya ![]() ![]() ![]() >>>Hani neredeyse siyaha yakin ![]() ![]() ![]() ![]() >>>Hangi saatte, nerede aklima düsecegin hiç belli degil ![]() >>>Uykuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>>Biliyorsun, olur olmaz saatlerde arayip buluyorum seni ![]() >>>Isin garip yani ne biliyor musun? >>>Senin için yanip tutusurken baskalarinin da ayni duygular içinde oldugunu >>>biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() >>>Ve bu beni hiç rahatsiz etmiyor ![]() >>>Seni paylasabiliyorum yani ![]() >>>Kizamiyorum onlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() >>>Senin de gönlün epey genis hani ![]() ![]() ![]() >>>görünüyor ![]() >>>Aslinda ilk günden beri biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() >>>Evet, her çagirdigimda kosup geldin ![]() >>>Beni hep mutlu ettin ![]() ![]() ![]() >>>Ama bir kez bile beni sevdigini dile getirmedin ![]() >>>Sen sevmek için degil, sevilmek için yaratilmissin ![]() >>>Bunu daha o günlerde anladim ve seni karsilik beklemeden sevdim ![]() >>>Iste böyle esmer sevgilim ![]() >>>Seni ömrümün sonuna kadar sevecegim ![]() ![]() >>>biraz daha az görüsmeliyiz ![]() >>>denediysem basarili olamadim ama tekrar denemek zorundayim ![]() |
![]() |
![]() |
|