![]() |
Sana Ne Zaman Tutuldum Biliyormusun?
SANA ne zaman tutuldugumu hatirlamiyorum, üzerinden çok zaman geçti. >>>Ama eminim, ilk tanistigimiz günlere denk geliyordur. >>>Çünkü sen zaman içinde sevileceklerden degilsin; hani uzun uzadiya >>>düsünülüp, ölçülüp, tartilacaklardan... >>>Zaten böylesine ask da denmez. >>>Ask dedigin, ilk görüste gelir yerlesir insanin yüregine... >>>O gün bugündür hiç eksilmedi, hiç eskimedi yüregimdeki yerin. >>>Sana her seferinde ilk günün heyecaniyla dokundum, hep ayni tadi aldim. >>>Ask için bütün söylenenleri yalanlarcasina... >>>Neydi beni sana baglayan? >>>Seninle geçen dakikalarin verdigi haz mi? >>>Ah! Evet. Insana ''Hiç bitmese'' dedirten o dakikalar... >>>Yoksa sende insani kendine esir eden bir seyler mi var? Sigara gibi, >>>alkol gibi. >>>Zaman zaman vazgeçmeye çalistim senden. >>>Insan tutkularindan kurtulmak ister nedense, suçlu hisseder kendini, >>>korkar... >>>Benimki de öyle bir sey iste. >>>Ama hep kisa sürdü ayriliklarimiz. >>>Ayrilik sonrasi bulusmalarimizsa daha da coskuluydu özlemin etkisiyle. >>>Düsündüm de, Seninle hiç kötü anim yok. >>>Oysa uzun beraberliklerde kaçinilmazdir... >>>Insanin agladigi, kizdigi, üzüldügü de olur. >>>Ama yok iste. >>>Yalniz sen son yillarda çok degistin. >>>Daha mütevaziydin eskiden. >>>Giyiminle, kusaminla... >>>Sen de haklisin. Zamana uymak lazim. >>>Ben senin her halini seviyorum. Hem biliyorum özünde aynisin. >>>''Her halini seviyorum'' dedim, seviyorum elbet ama senin o teninin iyice >>>yanik oldugu zamanlar var ya... >>>Hani neredeyse siyaha yakin... Iste o haline hiç dayanamiyorum. >>>Hangi saatte, nerede aklima düsecegin hiç belli degil. >>>Uykuda... Sokakta... >>>Biliyorsun, olur olmaz saatlerde arayip buluyorum seni. >>>Isin garip yani ne biliyor musun? >>>Senin için yanip tutusurken baskalarinin da ayni duygular içinde oldugunu >>>biliyorum. Hatta sana dokunduklarini da... >>>Ve bu beni hiç rahatsiz etmiyor. >>>Seni paylasabiliyorum yani. >>>Kizamiyorum onlara. Biliyorum çünkü... Sana karsi koymak mümkün degil. >>>Senin de gönlün epey genis hani... Hepimize yetecek yer var gibi >>>görünüyor. >>>Aslinda ilk günden beri biliyorum... Benimki tek tarafli bir ask. >>>Evet, her çagirdigimda kosup geldin. >>>Beni hep mutlu ettin... >>>Ama bir kez bile beni sevdigini dile getirmedin. >>>Sen sevmek için degil, sevilmek için yaratilmissin. >>>Bunu daha o günlerde anladim ve seni karsilik beklemeden sevdim. >>>Iste böyle esmer sevgilim. >>>Seni ömrümün sonuna kadar sevecegim. Lakin ayrilmamiz lazim. En azindan >>>biraz daha az görüsmeliyiz. Gerçi demin de söyledigim gibi, kaç kez >>>denediysem basarili olamadim ama tekrar denemek zorundayim. |
Platonik aşk çok kötü bişey hastalık gibi ilacıda yok
emeğine sağlık |
Çok güzel yaa bayıldım paylaşımın için teşekkürler.........
|
emeğine sağlık speed.güzel bir şiir ve güzel bir anlatımdı.
|