İncirköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İncirköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğlaİncirköy İlköğretim Okulu Hakkında - İncirköy İlköğretim Okulu Tanıtım - İncirköy İlköğretim Okulu Resimleri - İncirköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() İncirköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Bulunduğu ortamı sorgulayan, ülkemizin aydınlık geleceğine yön veren nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır ![]() MİSYONUMUZ Öğrenmekten zevk duyan ve yaşamı boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinen, bilgi, beceri ve teknoloji bakımından donanımlı, sorumluluk sahibi olabilen geleceğin nesillerini yetiştirmektir ![]() İncirköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 6642124 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: incirkoyilkogretimokulu@hotmai l comOkulun Müdürü: Kenan ÇELİK Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 160 - İlçe Merkezine Uzaklığı 23 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100 TL İncirköy İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|