![]() |
İncirköy İlköğretim Okulu Fethiye Muğla
İncirköy İlköğretim Okulu Hakkında - İncirköy İlköğretim Okulu Tanıtım - İncirköy İlköğretim Okulu Resimleri - İncirköy İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg İncirköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Bulunduğu ortamı sorgulayan, ülkemizin aydınlık geleceğine yön veren nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır. MİSYONUMUZ Öğrenmekten zevk duyan ve yaşamı boyu öğrenmeyi kendisine ilke edinen, bilgi, beceri ve teknoloji bakımından donanımlı, sorumluluk sahibi olabilen geleceğin nesillerini yetiştirmektir. İncirköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 6642124 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: incirkoyilkogretimokulu@hotmai l.com Okulun Müdürü: Kenan ÇELİK Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 160 - İlçe Merkezine Uzaklığı 23 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100 TL İncirköy İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |