![]() |
Yenmiş İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenmiş İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmirYenmiş İlköğretim Okulu Hakkında - Yenmiş İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenmiş İlköğretim Okulu Resimleri - Yenmiş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yenmiş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1982 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() 2001 yılında 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz iki binadan ibarettir ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bina da ise bir idare odası bir derslik ve öğretmen lojmanı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Birinci ve ikinci sınıflarda 7'şer, üçüncü sınıflarda da 2 öğrenci bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Yenmiş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328720009 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yenmiş Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulun ilçeye olan uzaklığı 7 km, ile olan uzaklığı ise 30 km 'dir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yenmiş İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|