![]() |
Yenmiş İlköğretim Okulu Kemalpaşa İzmir
Yenmiş İlköğretim Okulu Hakkında - Yenmiş İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenmiş İlköğretim Okulu Resimleri - Yenmiş İlköğretim Okulu İletişim
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Yenmiş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1982 yılında eğitim-öğretime açılmıştır. 1997 yılına kadar hizmet veren okulumuz, ilköğretimin 8 yıla çıkarılması nedeniyle öğrencilerini Sütçüler İlköğretim Okulu'na taşınmıştır. 2001 yılında 1. 2. 3. sınıflar tekrar okulumuzda eğitim-öğretim görmeye başladı. Okulumuz iki binadan ibarettir. Eski olan bina çok amaçlı olarak kullanılmaktadır. On beş günde bir defa gelen doktor eski binada hizmet vermektedir. Ayrıca eski binada çok amaçlı bir salon bulunmaktadır. Yeni bina da ise bir idare odası bir derslik ve öğretmen lojmanı bulunmaktadır. Okulda bir müdür yetkili öğretmen bulunmaktadır. Okulun bulunduğu çevredeki halkın yarısı il dışından gelip buraya yerleşmiştir. Birinci ve ikinci sınıflarda 7'şer, üçüncü sınıflarda da 2 öğrenci bulunmaktadır. Öğrencilerimiz 3. sınıftan sonra 80. Yıl Sütçüler İlköğretim Okulu'na taşınmaktadır Yenmiş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Kemalpaşa Okulun Telefonu: 2328720009 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yenmiş Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulun ilçeye olan uzaklığı 7 km, ile olan uzaklığı ise 30 km 'dir. Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yenmiş İlköğretim Okulu Resimleri : .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |