Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yetenekten, özel

3 Özel Yetenekten Hangisi!!!

Eski 03-30-2007   #1
tatia27
Icon5

3 Özel Yetenekten Hangisi!!!

Farzedin ki siz böyle otururken otururken gökten inen bişey size geliyor ve size 3 özel yetenekten birini vereceğini söylüyor

Bunlar da:

1-) Tam Görünmezlik: Üzerinizdeki kıyafetler ve elinizde tuttuğunuz her objeyle beraber görünmez olmak, buna duvarlardan geçmek de dahil Ayrıca mesela size yoldan geçen biri ya da otobüs falan çarpınca da içinizden geçiyor, kapı, kilit dayanmıyor size Ayrıca bi takım objeleri de ortamdan yürütebiliyorsunuz Görünmez haldeyken birşeylere dokunabiliyorsunuz Quake2 deki "noclip" komutunun uçamayanını düşünün

2-) Akıl Okuma: O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği Yani kız arkadaşınızın mesela, size söylediği ile düşündüğü farklı olabilir Bunu hemen anlıyorsunuz Ama o kişinin görüş alanınızda bulunması gerekiyor

3-) Superfax: Dünya üzerinde herhangi bir insan evladı sizin hakkınızda birşeyler söylemeye başladığı anda bu konuşmayı yazılı olarak basan bir fax makinası Ayrıca yer, zaman ve kişi belirterek yapıyor bunu Arkanızdan konuşulacak her haltın çıktısını almak hoş bişey olsa gerek

siz hangisini seçerdiniz??

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2007   #2
ctn_86

2-) Akıl Okuma: O anda görüş alanınızda bulunan insanların sadece sizin hakkınızda gerçekte ne düşündüğünü öğrenebilme yeteneği Yani kız arkadaşınızın mesela, size söylediği ile düşündüğü farklı olabilir Bunu hemen anlıyorsunuz Ama o kişinin görüş alanınızda bulunması gerekiyor

ben şahsen bunu seçerdim galiba

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2007   #3
speed

akıl okuma tabiki
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2007   #4
puslu

Bana görünmezlik uyarAkıl okuma çok acı verebilirsüperfax da sevdiklerimiz bir yolunu bulur zaten bize ulaşmak için ulaşamasada kalbiyle ulaşır güzel paylaşım olmuş teşekkürler tatia
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2007   #5
doctor88

2-3 aynı zaten sayılır1 olsun be
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2007   #6
tatia27

ben görünmez olmayı şuan öle çok isterdimki yapacak çok işim var
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-30-2007   #7
Gözyaşı

Benim için farketmez 23 iyi olurdu

Eski 03-31-2007   #8
yosun_26

kesinlikle 1 madde heryere rahat rahat girer çıkarım böylece arkadaşlarımın yanına gidip birbire bir ağızlarından duyarım hakkımdaki düşüncelerinii ;)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #9
İSİMSİZ KARANLIK

Alıntı:
yosun_26 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
kesinlikle 1 madde heryere rahat rahat girer çıkarım böylece arkadaşlarımın yanına gidip birbire bir ağızlarından duyarım hakkımdaki düşüncelerinii ;)
Güzel :)

Ben görünmezliği alayım, görünmezlikle yapacak çok işim var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #10
virüs

tatia bana bir torpil geçsen şöyle düz hesap üçünü birden alsam olmaz mı? :)

paylaşım için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #11
asyaland

2_3 moral bozucu olabilir insanların bizim hakkımızda söylediklerini zaten bii şekilde duyuyoruz (insanların ağzı torba değilki)görünmez olmak daha iiyii bu secenekler arasında hiç değilse ucaklara ücretsiz binerdik :)))))
paylasım için tesekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #12
angelesdream

görünmezlil: hmm çekici ve kulağa hoş geliyor doğrusuevet elimde olsa mutlaka bunu seçerdim (aslında aç gözlüyüm hepsini isterdim ya:))
akıl okuma:yalan makinesinin benim elimde olanı gibi bişey ilginç:)
süperfax'a gelince: bunu kesinlikle istemezdimkağıtlarla yeterınce uğraşıyorumhem zaten akıl okuyabılmekle pek bır farkta goremedım hani aralarında

sağol tatiagüzel bir sunumdu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #13
mate

aslında üçünüde istemem ama eğer birini seçeceksem illa kesinlikle 1 yi seçerdim
2 ve 3 gerçekten çok acı verip çok yorabilir insanı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #14
RaHaTSiZ

~~ßence ßu oLasıkLarın 3^üde SAkınCaLı GörünmezSiniz diYElim Dünya için ßüyük ßi tehdit oLuşturduğunuzu kimse inkar edemez Diğer 2 seçeneğin aynı oLdukLarı konusunda herkes hemfikir Zaten ßu 2 seçenekte o nasıl düşünüyor, su nasıl düşünüyor, ßu arkadaşım ßenim hakkımda ßöyle düşünüyor, ßabam ßeni sevmiyormuş daha Yüzlerce olasılıkßu müthiş ßi paranoyaya dönüşürdü ve sonucu = %100 ölümYani 3 seçenekTe insanı hayatınDan edecek Kadar kötü ßirer heDiye Tatia ßöyle kötü hediyeLeri payLaşmaya Çalıştığın için kınıyorum Seni xD Kötü kıSslol~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 03-31-2007   #15
brave83

2-) Akıl Okuma seçerdim tabi ki

teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com