|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çumra, ilköğretim, konya, mustafa, okulu, onbası |
Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Konya Çumra |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Konya ÇumraMustafa Onbası İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu İletişim Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Onbası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Onbası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Onbası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mustafa Onbası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: MUSTAFA ONBASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenidoğan Mah Osmanbey Sokak No:50 ÇumraTelefon Numarası: 3324471359 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|