![]() |
Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Konya Çumra
Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu İletişim
Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Konya Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mustafa Onbası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mustafa Onbası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mustafa Onbası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Mustafa Onbası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: MUSTAFA ONBASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenidoğan Mah.Osmanbey Sokak No:50 Çumra Telefon Numarası: 3324471359 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Mustafa Onbası İlköğretim Okulu Resimleri: .biz - okulweb.meb.gov.tr - www.meb.gov.tr |