|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dağıtımlar, dağıtımları, debian, linux, tabanlı |
![]() |
Linux Dağıtımları Debian - Debian Tabanlı Dağıtımlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linux Dağıtımları Debian - Debian Tabanlı DağıtımlarDebian - Debian Tabanlı Dağıtımlar Debian Geniş donanım platformu desteği olan köklü bir geçmişe sahip özgür bir dağıtımdır ![]() ![]() ![]() Dağıtım Açıklama 64 Studio AMD64 Mimarisi üzerinde özel ses ve video üretimi amacıyla kullanılmaktadır ![]() AbulÃ?du Alinex Baltix BeatrIX Çek Cumhuriyetinde geliştirilen kolay kullanımı amaçlayan bir masaüstü dağıtımı ![]() Bharat Operating System Solutions Hindistan Resmi Kurumlarında kullanılan bir dağıtım ![]() CubeLinux DeMuDi Multimedya üretimi için hazırlanmış bir dağıtım ![]() Dreamlinux Brezilye menşeili Morphix, Elive, Debian ve Kanotix temelli bir dağıtım ![]() ![]() eBox Router/Firewall ve NAS/PDC amacıyla geliştirilen bir dağıtım ![]() Elive Enlightenment pencere yöneticisi kullanan bir Live CD dağıtımı ![]() Feather Linux Knoppix tabanlı Fluxbox pencere yöneticisi kullanan bir dağıtım ![]() Finnix Live CD dağıtımı ![]() G2Linx Gibraltar Router/firewall amaçlı bir dağıtım ![]() gnuLinEx İspanya menşeili bir dağıtım ![]() Kanotix Kolay kullanımı hedefleyen KDE Masaüstü ortamını kullanan kurulabilir bir Live CD dağıtımı ![]() Knoppix İLk Live CD dağıtımı ![]() LiMux Linspire Lindows olarak bilinen kolay masaüstü kullanımını hedefleyen bir dağıtım ![]() The Linux Router Project Router amaçlı bir dağıtım ![]() Maemo Taşınabilir Linux cihazları için geliştirme ortamı sunan bir dağıtım ![]() MEPIS Kurulabilir Live CD dağıtımı ![]() NepaLinux Morphix tabanlı Nepal dilinde bir dağıtım ![]() OpenZaurus Outernet Server PAIPIX Partekiz menşeili Knoppix ve Kanotix tabanlı bir dağıtım ![]() Parsix Kanotix tabanlı kurulabilen Live CD dağıtımı ![]() PingOO Fransa menşeili ve sunucu sürümü de olan okullar gibi topluluk ve organizasyonlar için geliştirilen bir dağıtım ![]() PSUbuntu Rxart Satux JRSC tarafından geliştirilern Brezilya menşeili bir dağıtım ![]() Skolelinux Okullar için geliştirilmiş Norveç menşeili bir dağıtım ![]() sidux Kurulabilir live CD dağıtımı ![]() ![]() Symphony OS Mezzo masaüstü ortamı kullanan bir dağıtım ![]() Trisquel İspanya-GAliçya menşeili bir dağıtım ![]() Linux Tiger Mac OS X tarzında geliştirlen bir dağıtım ![]() Tuquito Arjantin menşeili bir dağıtım ![]() Ubuntu Güney Afrika menşeili Canonical Ltd şirketi tarafından desteklenen, kolay masaüstü kullanımını hedefleyen, GNOME masaüstü ortamı kullanan, yaygın kullanılan bir dağıtım ![]() UserLinux Xandros Open Circulation Edition Xebian XBox için geliştirilen bir dağıtım ![]() Knoppix - Knoppix Tabanlı Dağıtımlar Knoppix, Debian tabanlı bir dağıtımdır ![]() Dağıtım Açıklama Buildix Damn Small Linux Kurulabilen küçük bir Live CD dağıtımı ![]() Kaella Fransızca'ya çevrilmiş Knoppix ![]() Feather Linux Küçük bir Live CD ve Live USB dağıtımı ![]() Kalango Brezilya menşeili bir dağıtım ![]() KnoppMyth Kurumin Brezilya menşeili bir dağıtım ![]() Morphix GNOME masaüstü ortamı kullanan bir Live CD dağıtımı ![]() Musix Özgür multimedya yazılımlarını barındıran bir dağıtım ![]() Kaynak : Wikipedia |
![]() |
![]() |
|