![]() |
Karataş Köyü Merkez Elazığ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karataş Köyü Merkez ElazığKarataş Köyü Merkez - Karataş Köyü Hakkında - Karataş Köyü Tanıtımı -Karataş Köyü Resimleri Elazığ Bilgiler Nüfus 56 (2000) Koordinatlar Posta Kodu 23000 Alan Kodu 0424 Yönetim Coğrafi Bölge Doğu Anadolu Bölgesi İl Elazığ İlçe Merkez Web Sitesi Karataş, Elazığ ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür ![]() Tarihçe Köyün, Musul-Karakoyun'dan gelen Türkmenlerce kurulduğu Osmanlı iskan kayıtlarında mevcuttur ![]() ![]() Kültür Köyde, Elazığ'ın Türkmen gelenekleri ve görenekleri yaşatılır ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Elazığ merkezine 15 Km ![]() ![]() İklim Karataş Köyü Merkez- Karataş KöyüHakkında - Karataş Köyü Tanıtımı -Karataş Köyü Resimleri Köyün iklimi, karasal iklimi etki alanı içerisindedir ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2000 56 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() Altyapı bilgileri Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 56 1997 0 İle Uzaklığı: 15 km İlçeye Uzaklığı: 0 km Rakım: m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil PTT Şubesi Yok PTT Acentası Yok Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Yok Kaynak:Vikipedi Özgür Ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|