Manken Ahu Yağtu'nun Beslenme Sırları |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Manken Ahu Yağtu'nun Beslenme Sırlarıahu yağtu'nun beslenme sırları - modeller nasıl ince kalıyor -diyet listesi Podyumların başarılı isimlerinden Ahu Yağtu'nun beslenme sırları Kilo: 50 kg Boy: 175 cm Beden: 34-36 Asla yemem dediği: Sakatat Yemeden yapamadığı: Çikolata ve makarna En kötü beslenme alışkanlığı: Alkol sonrası yemek yemek Sigara: Kullanmıyorum Alkol: Çok az O da sosyal ortamlarda Tuz - şeker: Hiç kullanmam Sağlıklı beslenmek adına: Aşırı yağlı besinler tüketmekten kaçınırım Diyet: Yapmıyorum Spor: Cardio çalışıyorum ve pilates yapıyorum Sağlıklı beslenmek adına: Bol sebze ve meyve tüketilmeli, ayrıca sık sık su içmeli Gece geç saatte acıktığında ne yiyor: Mantı ya da tost yerim Açlık dereceme bağlı tantuni ya da pide de yiyebilirim Diyet hapları hakkında ne düşünüyor: Son derece sağlıksız buluyorum Sağlıklı beslenmek adına doğru bilinen en büyük yanlış: Aç kalmak Zayıflamak uğruna yapılan en büyük çılgınlık: Kusmak Kalori ya da porsiyon hesabı yapıyor mu: Hayatım boyunca ikisini de hiç yapmadım Buzdolabından eksik etmedikleri: Yoğurt, süt, peynir, yumurta Morali bozuk olduğunda daha az mı yiyor yoksa daha çok mu: Daha az tabii ki |
|