|
|
#16 |
|
rebellious23
|
yav ergene bi öğrenemedin nereye ne yazacağını burası senin slogan atma yerinmi ala ala neyse ben sorumu sorayım sevgiliniz sizi en yakın arkadaşınızla aldattı ne yaparsınız ? |
|
|
|
#18 |
|
angelesdream
|
sevgili enb birde sorunu sorarsan sewınırım ![]() ![]() ![]() hadı arkadaşlar soru beklıyorum yaa bi tanede ben sorayım 4 yılı aşkın süredir birlikte olduğun we canından çok sewdiğin herşeyini paylaştığın sevgilin, seni internetten tanıştığı birisiyle aldatırken yakaladın ne yapardın(lütfen ıkı cınsıde açıklayın ![]() yanı hem erkek yapsın bunu hemde kadın )
|
|
|
|
#19 |
|
RaHaTSiZ
|
~~Cevaßı ßasit " 2 LEeee" Derim AskınDan oLsemde is aLdatıLma oLduqu Zaman turu fark yapmaz neTten, meTten ,marstan, ottan ,bocekTen![]() ![]() aLdatmanın turu yokTur tek CesiTTir ve iki Cins icinDe Sonuc aynı oLmaLıdır ARKANI DON VE CEK GIT !! ~~ >>>SevdiqinizLE ßeraßersiniz ve OzeL ßir gunde ßiraraya geLdiqiniz anda Size ßaskaSına aSık oLduqunu yaLnız sizide sevdiqini soyLuyor ßu seßepTen DoLayı ayrıLıyorsunuz ama o Sizi aramaya devam eDiyor aYrıca asık oLduqu kiSi iLe ßirLikte artık sizinLe deiL![]() ![]() DerKen zaman akıp Geciyor Siz ne haLDesiniz? ve ßu oLayLar ustune ne oqRendiniz? o kiSiyLe qorusmeye Devam eTtiniz mi ? (GuzeL soruLAr sordum Sanırım :) ) |
|
|
|
#20 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
O Kİm Yafff ![]() ![]() ![]() TrİbÜndesİnİz ![]() ![]() takiminizin MaÇini İzlİosunuz ![]() ![]() seyİrcİler Arasindan GÜsel-yakiŞikli Bİ Şahsİyet (ŞÖlekİ Tabe Bu Şahsİyet Sİzİnde İlgİnİzİ Çekio Olarak DÜŞÜnÜn) Hade Burdan Cikip BaŞka Bİyere Gİdelİm Dİor![]() ![]() o Esnada Takiminiz Ataa Kalkio![]() ![]() ![]() bu Durumda;A)sen Gİt Ben Gelİorum ![]() ![]() B)maÇ İzlİorum Gelemem C)hemen Gİdelİm ![]() D)hemen Toz Olmassan Yerİm Senİ ![]() ![]() E)hİÇbİrİ ![]() ![]() ![]() Ne Derdİnİz??
|
|
#21 |
|
ctn_86
|
hiçbiri sevgilinizle ilişkinize kurallar koydunuz bu kuralları O TEKLİF ETTİ ve karşılıklı olarak bazı şeyleri yapmayacağınızı söölediniz bu kurallar ilişkinizi iyi bi yöne götürmek için konulmuş şeylerdi![]() yalnız birgün tesadüfen onun bu kurallardan birini çiğnediğini öğrendiniz ve siz sorduğunuzda önce İNKAR ETTİ yani yalan sööledi sonradan kabul etti bu durumda ne yapardınız ???(yaşadım da bu olayı :))
|
|
|
|
#22 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Yafff kuralına bağlı ![]() ![]() Hem şimdi kuralı boşvey![]() ![]() Yalan sölemesi ters ![]() ![]() Emrah abinin dedii gibi çizerdim bi kalemle çok mu zor yafff![]() ![]() ![]() Bir şahsa ona karşı içinde duygular olduunu nası anlatırsın?? |
|
|
|
#23 |
|
ctn_86
|
açık ve net bi şekilde söölerim hiç dolandırmadan sana karşı biiler hissediorum derim uzun süreli bi ilişkini bitirmek istiosun ![]() ![]() karşı tarafı kırmadan bunu nası söölersin
|
|
|
|
#24 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
yaff ne bilem hiç düşünmedim ![]() ![]() Ama heyal bişi sölemes soğutmaa çalışırdım kendimden![]() ![]() ![]() Onun tarafından bırakılan olmaaa çalışırdım![]() ![]() Sevdiin için neleri feda edebilirsin? |
|
|
|
#25 |
|
ctn_86
|
hiçbişeyimi feda etmem ![]() ![]() zaten bişiler feda edilecekse o sevgi değildir bence![]() ![]() ![]() bi kıza aşık olman için onda ne gibi bi özellik olması gerekli ![]() ![]()
|
|
|
|
#26 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
tek bişi dürüstlük bu oldumu taam ![]() ![]() ![]() ''zaten bişiler feda edilecekse o sevgi değildir bence''biras acsana ![]()
|
|
|
|
#27 |
|
ctn_86
|
ya şimdi karşımdaki insan benim için şunu bırak bundan vazgeç diosa beni sevmio olduğum gibi kabul etmio demektir ![]() ![]() oldu mu????sen sevdiğin için nelerinden vazgeçersin |
|
|
|
#28 |
|
ErGENEKON_GS_48
|
Hayatimi DeİŞtİrmeecek Ne Varsa Bİlmiom Şİmdİ Yaff ![]() ![]() ![]() Şipsevdİmİsİndİr?? |
|
|
|