ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Geyik Odası (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=5173)

sevdalibulut 11-29-2006 08:33 PM

Zehirli Aşk Sorulari Buyrun Bakalim:)

sevgili sinsi arkadaşlar şimidiki oyunumuz herkes alttakine aşkla ilgili sorular sorucak sizde gönülden cevap vericeksiniz umarım evet ilk sorumu ben soruyorum;

sevgilinden sana msj gelir "defol artık seni sevmiyorum ve istemiyorum" diye..sonra hemen ardından sevgilin seni arar ve aşkım özür dilerim bu mesajı baskasına atcaktım yanlıslıkla sana attım diye..
ne yapardın?

tatia27 11-29-2006 11:50 PM

güzel oyunda samimi cevap veremiyom çünkü sewgilim yok ne olcak şimdi?

sevdalibulut 11-30-2006 12:22 AM

o zaman önce sana bir sevgili bulmak lazım heralde :)))

sevgilinden sana msj gelir "defol artık seni sevmiyorum ve istemiyorum" diye..sonra hemen ardından sevgilin seni arar ve aşkım özür dilerim bu mesajı baskasına atcaktım yanlıslıkla sana attım diye..
ne yapardın?

*scotland* 11-30-2006 12:46 AM

TOKAT manyagı YAPARDIM :P:P

sevdalibulut 11-30-2006 07:57 PM

scotland oyunu neden yarım bırakıyosun sorunu sorsana

Gözyaşı 12-01-2006 11:03 AM

Ben devam ettireyim
Sevgilinize deli gibi aşıksınız ve size artık sevmiyorum ayrılmak istiyorum dedi ne yapardınız

kar cicegi 12-01-2006 02:57 PM

aşkından ölsemde beni istemeyeni ben hiç istemem ayrılırdım

sevgilinle birbirinizi deli gibi seviyorsunuz ama ailen onu sevmiyor ve sevgilinde dede ki ya ben ya ailen napardın?

J_TERRY 01-25-2007 01:13 AM

benı oldurmedıgıne bısman olcan derdım sonra butun okula numarasını dagıtırdım

rebellious23 01-25-2007 02:30 AM

en son karçiçeğinin sorusu var ona cevap vereyim..nasıl vereceksem :))
çok zor bir durum gerçekten başıma hiç gelmedi ama arada kalmakta çok zor ama ben aileme çok önem veririm ve güvenirim onlar istemiyorsa mutlaka bir nedeni vardır deyip kendimi avutmaya çalışırım herhall ...

Benim sorum
aşık olduğun deli gibi sevdiğin sevgilin senden basit bir nedenden ayrılıyor ve 1 hafta sonra sinemada 1 ön sırada başka biriyle çok samimi bir şekilde oturuyor..
(yani bir cinayetin seni bozmayacağı bir an :)) Ne YAPARDIN...???

tatia27 01-28-2007 01:02 AM

bişey yapmazdım ya sessizce çıkar giderdim ...ne diye tantana çıkaracam şimdi ...sonuçta ayrılmışız öle ya da böle ben deil o kaybetmiş ...

soru:birine aşıksınız onunda size karşı ilgisi var gibi yani hissediyorsunuz ..bu halinden cesaret alıp ''seni sewiyorum dediniz ''ve cevabı :ben seni bi arkadaş gibi görmüştüm oldu ..

ne yapardınız?

İSİMSİZ KARANLIK 01-28-2007 10:23 PM

"Ne farkeder, ben seni seviyorum işte..." derdim.

Soru: Lisedesiniz. Birinden çok hoşlanıyorsunuz. Rüyalarınızdaki hayat arkadaşınız sanki. İzlemeye başlıyorsunuz, o da size ilgi duyuyor. Ama yanına gidemiyorsunuz çünkü başka bir sürü psikolojik sorununuz var. Bir gün geldi ve numaranızı istedi. Ve yüzünde meleklere özgü bir ifadeyle, büyük bir sevgiyle size baktı. Numaranızı bilmiyorsunuz (Yeni aldınız sim kartı) Ama onun numarasını alarak çaldıracağınızı söylediniz. Kontörünüz yok. Ve bir gün sonra yaşadığınız acı bir şok yüzünden onu çaldırmayı unutup neden aramıyor diye efkârlanıyorsunuz. Bir gün karşınıza çıkıyor. Yüzünde soğuk bir ifade. O anda ne yaptığınızı fark ediyorsunuz.Arkasını dönüp giderken son bir şansınız var. Ne yapardınız?

ctn_86 02-02-2007 05:05 PM

herhalde gidip ayaklarına kapanırdım.çok özür dilerim unutmuşum derdim.

tatia27 02-03-2007 10:08 PM

Alıntı:

mülkiye tafarından gönderildi (Mesaj 38413)
herhalde gidip ayaklarına kapanırdım.çok özür dilerim unutmuşum derdim.

soru sormamışın neyse ben sorayım yerine...sewgilinizin yaptıgı ve sizin affedemeyeceginiz 3 şey ne ?

asılcevdet 02-03-2007 10:15 PM

yepılan kötü yemek,tuttugum takıma laf atması,beni dinlememesi

İlişkide önemli olan sevgi para seks höşgörü uyuzlukmudur...Gerçekçi olalım...baam

ErGENEKON_GS_48 02-06-2007 03:51 PM

Rerere RararaŞampiyon.................................................. ...G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y