Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Program Anlatımları [Resim & Video]

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
111, altında, anlatımsignature, creator, full, imzaniz, maillerinizin, olsunflash

E Mail'lerinizin Altında İmzaniz Olsun!!(Flash Anlatım)(Signature Creator 1.11 Full)

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

E Mail'lerinizin Altında İmzaniz Olsun!!(Flash Anlatım)(Signature Creator 1.11 Full)

Signature Creator 111 FULL

E Mail'lerinizin altına imzanızı atın çok güzel küçük ve kullanışlı bi program

hani bazı e mail'lerin altında görmüşsünüzd&a mp;#252;r gönderen kişinin imzası vardır artık sizde
aynısını yapabilirsiniz hemde çok kolay bi şekilde;
altta programı nasıl kullanacagınızı
ögreten küçük bi flash(video) var önce programı
kurun daha sonra ögretici linke tıklayıp nasıl yapacağınızı ögrenebilirsiniz
İndirdiginiz RAR dosyasının içinde linkteki ögretici flash'ın aynısı var isterseniz
oradan da açabilirsiniz ANLATIM adında ki bu dosyayı boş bir browser
sayfasına atarak İMZA programını nasıl kullanacağınızı ögrenebilirsiniz kendi uploadımdır

Dosya Şifresi : boss

Dosyanın İçindekiler: Setup,ooooo ve Ögretici Flash
Yorumlarınızı ve Hakediyorsam REP'lerinizi Bekliyorum
Hadi Kolay Gelsin
Programı İndirmek İçin TIKLAYINIZ
Programın Nasıl Kullanılacağını Ögrenmek İçin TIKLAYINIZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com