![]() |
E Mail'lerinizin Altında İmzaniz Olsun!!(Flash Anlatım)(Signature Creator 1.11 Full)
Signature Creator 1.11 FULL http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg E Mail'lerinizin altına imzanızı atın çok güzel küçük ve kullanışlı bi program hani bazı e mail'lerin altında görmüşsünüzd&a mp;#252;r gönderen kişinin imzası vardır artık sizde aynısını yapabilirsiniz hemde çok kolay bi şekilde; altta programı nasıl kullanacagınızı ögreten küçük bi flash(video) var önce programı kurun daha sonra ögretici linke tıklayıp nasıl yapacağınızı ögrenebilirsiniz. İndirdiginiz RAR dosyasının içinde linkteki ögretici flash'ın aynısı var isterseniz oradan da açabilirsiniz ANLATIM adında ki bu dosyayı boş bir browser sayfasına atarak İMZA programını nasıl kullanacağınızı ögrenebilirsiniz kendi uploadımdır. Dosya Şifresi : boss Dosyanın İçindekiler: Setup,ooooo ve Ögretici Flash Yorumlarınızı ve Hakediyorsam REP'lerinizi Bekliyorum Hadi Kolay Gelsin Programı İndirmek İçin TIKLAYINIZ... Programın Nasıl Kullanılacağını Ögrenmek İçin TIKLAYINIZ... |