![]() |
Birçok Hayrı İçeren Bir Hadis-İ Şerif |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Birçok Hayrı İçeren Bir Hadis-İ ŞerifAhmed b ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yâ Resulullah ![]() ![]() ![]() ![]() Resulullah(s ![]() ![]() ![]() - İnsanların en bilgini olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - İnsanların en zengini olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - insanların en âdili olmayı arzu ediyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - insanların hayırlısı olmayı arzu ediyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah katında ![]() ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - İmânımı tamamlamak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - İhsan ehlinden olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ihsan ehlinden olasın ; buyurdu ![]() - İtaatkarlardan olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah’ın huzuruna günahlardan arınmış olarak varmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kıyâmet gününde nûr içerisinde haşrolunmayı arzu ediyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde Rabbimin merhamet etmesini arzu ediyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() - Günahlarımın az olmasını istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - İnsanların en şereflisi olmayı istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - İnsanların en kuvvetlisi olmayı arzu ediyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah’ın rızkımı genişletmesini istiyorum; dedi ![]() - Temizliğe devam et! Allah senin rızkını genişletir ![]() - Allah ve Resulünün sevdiklerinden olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde Allah’ın gazabından emin olmak istiyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Duamın müstecap olmasını arzu ediyorum; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde rabbimin ayıplarımı örtmesini arzu ediyorum ; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Günahlardan veya hatalardan kişiyi ne kurtarır; dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Hangi hasene Allahû Tealâ katında (sevap olarak)daha büyüktür? dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Hangi seyyie(kötülük) ![]() ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Dünya ve Ahirette Allah’ın gazabını gideren şey nedir? dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() ![]() - Kıyamet gününde Cehennem ateşini ne söndürür? dedi ![]() - (Resulullah s ![]() ![]() ![]() İmam-ı Müsteğfiri: Bundan daha büyük ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|