Türk Sinemasından Seçmeler:)) |
|
|
#1 |
|
angelesdream
|
Türk Sinemasından Seçmeler:))Güzel olduğunuz kadar küstahsınız da ![]() - Anneciğim, ben bu amcayı çok sevdim Ona baba diyebilir miyim?- Bana annemi tekrar anlatır mısın babacığım? Senin annen bir melekti yavrum ![]() - Neden ağlıyorsun anneciğim? Hayır yavrum ağlamıyorum Gözüme toz kaçtı![]() - Benim de senin yaşlarında bir oğlum vardı evladım ![]() - Seni sevmiyorum, seninle oyun oynadım, bunu anlamadın mı hala ![]() - Annen sen doğarken öldü yavrum ![]() - N’olur gerçeği söyleyin doktor yaşayacak mıyım? - O kızla evlenirsen, seni mirasımdan mahrum, evlatlıktan men ederim ![]() - Hayır siz kovmuyorsunuz, ben vazifemden istifa ediyorum ![]() - Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın ![]() - Biz ayrı dünyaların insanıyız ![]() - Aman tanrım, göremiyorum ![]() ![]() Göremiyorum![]() ![]() Kör oldum![]() - Görüyorum ![]() ![]() Görüyorum![]() ![]() ![]() - Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak ![]() - Aman Allah'ım, ne kadar mesudum ![]() - Hayır durun ![]() ![]() ! Kemal suçsuzdur![]() Aradığınız suçlu benim!- Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abiciğim Ha?- Bu ses ![]() Bu ses![]() Olamaz, git![]() Git buradan![]() ![]() - Vücuduma sahip olabirisin ama ruhuma asla ![]() - Üstlendiğin vazife çok mühim Kemal, bu görevi layıkıyla yapacağından eminim ![]() - Ben kör bir gencim Hayatımı keman çalarak kazanırım Rica ederim duygularımla oynamayın![]() - Sen arkadaşımın aşkısın ![]() - Sizi ebediyete kadar bekleyeceğim ![]() - Lütfen haddinizi biliniz ![]() - Metanetinizi muhafaza ediniz Tanrıdan ümit kesilmez![]() - Tanrım ne kadar bedbahtım ![]() - Bana yıllar önce çılgıncasına sevdiğim kadını hatırlattınız ![]() ![]() ![]() - Babanın kanını yerde koma oğul ![]() - İşte bana yazmış olduğun aşk dolu mektuplar Meğer hepsi yalanmış Al bunları![]() - Hayır Tamer ![]() ![]() Olaylar sandığın gibi değil![]() - Fakirsin sen ![]() Fakir![]() Fakir![]() ![]() - Beni paranla satın alabileceğini mi sandın ![]() - Bu resimdeki amca kim anne? - Sen kaç yiğidim, ben onları oyalarım ![]() - Hayır ![]() ![]() Hayır![]() ![]() tertemiz hislerimle oynadın benim![]() - Biliyordum ![]() Ölmediğini biliyordum Rıfat![]() - Oh ne saadet ![]() - Yaa Justinyanus, işte buna Osmanlı tokadı derler ![]() - Yettim yiğidim ![]() - Yavrum İstanbul sana neler etmiş ![]() - Saadet dolu yuvamıza kara bir gölge düşürdün ![]() - Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, namusları için ölürler Ama sen bunları anlayamazsın![]() - Çocuğumun ameliyat parası için yaptım her şeyi ![]() - Ağlamak istiyorum ![]() - Demek ikimizde aynı kadını sevdik ![]() - Olmadı Neriman, yapamadım ![]() Seni unutamadım![]() - Ben sırtımda taş taşır, yine seni okuturum yavrum ![]() - Söyleyemedim anne, babamın simitçi olduğunu yine söyleyemedim! - Son nefesimde her şeyi itiraf etmek istiyorum Katil benim![]() - Parayla saadet olmaz evladım, bunu sakın unutma ![]() - Tanrım neden, neden ben
|
|
|
|
#2 |
|
Ergenekon
|
- Bizim gibi insanlar şerefleri için yaşarlar, namusları için ölürler Ama sen bunları anlayamazsın![]() tüm jönler böyledir, biz anlamayız çok güzel olmuş, teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
asyaland
|
Metanetinizi muhafaza ediniz Tanrıdan ümit kesilmez![]() Bizim bu dünyada yaşamaya hakkımız yok mu be hakim bey abiciğim Ha?:)))))))))))))
|
#4 |
|
rebellious23
|
Ben fakir bir gencim, sen ise zengin bir fabrikatörün kızısın ![]() :)) emeğine sağlık ![]()
|
|
|
|