Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Türkiye > Marmara Bölgesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, ertuğrulgazi, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Eski 08-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Hakkında - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri - Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu İletişim

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Tarihçesi:

Okulumuz Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Gebze?ye 6 Km uzaklıkta bulunan Cumhuriyet mahallesinde 1988-1989 öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır

Kurucu müdür Şentürk DEMİR tarfından eğitim öğretime açılan okulumuzun ilk öğretmenleri Rıza ARSLAN,Fadime ARSLAN,Mehmet ÖZER,Kemal ERGÜL,Filiz ERGÜL,Nevzat HASGÜL ve Malik ERÇELİK?tiOkulumuz 1988 yılı Eylül ayında 300 öğrenci ile eğitim-öğretime başladı

Okulumuzun bulunduğu çevre genelde gecekondu bölgesi olduğu için her yıl ortalama 50-60 civarında öğrenci naklen gelip veya naklen gitmektedir Okulumuzun veli potansiyeli genellikle Tokat,Sivas,Giresun ve Kars illerinden gelenlerden oluşmaktadır

1991-1992 öğretim yılı başında okul müdürlüğüne Mustafa IŞIK? atandı ve aynı yıl okulumuzun öğretmen sayısı 11 e çıkmıştırAyrıca aynı yıl Okulumuz öğretmeni Rıza ARSLAN müdür yardımcılığa atandı Bu dönemde okulumuzda pek çok olumlu yenilikler yaşandıSu deposunun yapımı,bando takımının kurulması, yangın köşemizin oluşturulması, Okulun fiziki yapısının iyileştirilmesi sadece bunlardan birkaçıAyrıca bu dönemde okulumuz bölgesindeki en iyi eğitim veren ilkokul niteliğini kazanmakla kalmamış,1994 ve 1995 öğretim yıllarında Anadolu lisesi ne öğrenci verir duruma gelmiştir
1997-1998 öğretim yılında tüm imkansızlıklara rağmen bölgemizde ilk defa 8 yıllık eğitime geçen okulumuz eğitim öğretim faliyetlerini başarıyla devam ettirmektedir
2005-2006 öğretim yılında okulumuzun ana sınıfı açılarak ilk defa 16 öğrenci kaydedilmiştir
2001 yılında müdür yardımcısı Rıza ARSLAN?ın emekli olmasıyla yerine okulumuz öğretmeni İbrahim ATABAŞ atandı
2004-2005 eğitim-öğretim yılında Mustafa IŞIK?ın emekli olmasıyla yerine vekaleten İbrahim ATABAŞ okul müdürü olmuştur
2010-2011 Yılında İbrahim ATABAŞ'ın müdürlükten istifa etmesi sebebiyle okul müdürü Remzi İŞCİ olmuştur
Halen 10 sınıf , 6 branş öğretmeni ve 473 öğrencisiyle okulumuz eğitim öğretime başarılı bir şekilde devam etmektedir

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ERTUĞRULGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: CUMHURİYET MAHMİMARSİNAN CADNO:180
Telefon Numarası: 2627440518
Faks Numarası: 2627449790
E-mail Adresi:
Web Adresi: -

Ertuğrulgazi İlköğretim Okulu Resimleri:

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr

Okul hakkında daha fazla bilgi için:

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com