|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgi, bursa, hakkında, köyü, mustafakemalpaşa, yukarıbalı |
![]() |
Yukarıbalı Köyü Hakkında Bilgi Mustafakemalpaşa Bursa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yukarıbalı Köyü Hakkında Bilgi Mustafakemalpaşa BursaYukarıbalı Köyü Mustafakemalpaşa Bursa Hakkında - Yukarıbalı Köyü Mustafakemalpaşa Bursa Tanıtımı - Yukarıbalı Köyü Mustafakemalpaşa Bursa Bilgileri - Yukarıbalı Köyü Mustafakemalpaşa Bursa Resimleri İlçe: MUSTAFAKEMALPAŞA - İl: BURSA Tarihi Köyün tarihi ile ilgili kesin bir bilgi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kültür Dernek kuruluşu ve çalışmaları: 2007 yılında Kadir YAVUZ,Kamil BÜK,Ahmet KURT,Aziz YAVUZ,Muttalip TÜLÜ,Mehmet TEMEL,Mustafa KURT dan oluşan geçici yönetim kurulu başkanlığında Yukarıbalı köyü Kültür ve Dayanışma Derneği kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coğrafya Bursa iline 139 km, Mustafakemalpaşa'ya 54 km mesafedeki köy ilçenin güneydoğusunda Orhaneli sınırındadır ![]() ![]() iklim Köyün iklimi, Marmara iklimi etki alanı içerisindedir ![]() ![]() Köy Muhtarı: Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000/205 1997/260 İle Uzaklığı:139 km İlçeye Uzaklığı:54 km Rakım:m Sağlık Evi Yok Sağlık Ocağı Yok İlköğretim Okulu Var / Faal Değil Taşımalı Eğitim Yapılıyor PTT Şubesi Yok PTT Acentası Var Su Şebekesi Yok Kanalizasyon Var Kaynak : Vikipedi , Özgür Ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze ait bilgi ve resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|