|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, bozüyük, ilköğretim, okulu, saffet, şeker |
![]() |
Saffet Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saffet Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Tanıtımı - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye İdeali'ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir ![]() SAFFET ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede " Model Okul " olmaktır ![]() Saffet Şeker İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / BOZÜYÜK Adı: SAFFET ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SAFFET ŞEKER İLKÖĞ ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2283141577 Faks Numarası: 2283141577 E-mail Adresi: bozuyuksseker@hotmail ![]() Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|