![]() |
Saffet Şeker İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik
Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Tanıtımı - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Resimleri - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Hakkında
http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg Ülkemizin çağdaş insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder Atatürk'ün Büyük Türkiye İdeali'ne ulaşmayı hedefleyen; ailesine, vatanına, milletine ve Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan; küçüklerine karşı merhamet, büyüklerine hürmet gösteren; bilgili, görgülü, saygılı, ahlaklı nesiller yetiştirmektir. SAFFET ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin, akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne; bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede " Model Okul " olmaktır. Saffet Şeker İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Saffet Şeker İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Saffet Şeker İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Saffet Şeker İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Saffet Şeker İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / BOZÜYÜK Adı: SAFFET ŞEKER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SAFFET ŞEKER İLKÖĞ. OKULU YENİ MAH.SERÇE SOK. NO:1 BOZÜYÜK/BİLECİK Telefon Numarası: 2283141577 Faks Numarası: 2283141577 E-mail Adresi: bozuyuksseker@hotmail.com Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Saffet Şeker İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz. |