![]() |
Etli Ekmek Dolması (Kastamonu) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Ekmek Dolması (Kastamonu)Malzemeler: 1 demet maydanoz veya dereotu 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 kahve fincanı zeytinyağı 2 diş sarımsak 6 taze soğan 2 kahve fincanı sıcak su 500 gr kuşbaşı kuzu eti 1 bayat çavdar ekmeği Tuz, karabiber, kırmızı pulbiber 1 çorba kaşığı biber salçası Yapılışı: Ekmeğin bir ucunu keserek kapak şeklinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Kuşbaşı eti tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Geniş bir tavada zeytinyağını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() *İç malzemeyi bir kaşıkla hiç boşluk bırakmayacak şekilde ekmeğin içine doldurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ALINTI |
![]() |
![]() |
|