Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbası, sorpa

Sorpa Corbası

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sorpa Corbası



500 gr kuşbaşı (kuzu eti veya tavuk eti) tercih sizin

1,5 yemek kaşığı un

Yarım demet taze soğanın yeşili

1 ufak kase yoğurt

Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber

1 yemek kaşığı margarin




Bir tencerenin içine margarini koyun Etleri ilave edip biraz kavurun Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirinyeşil soganları ince ince dograyıp icine atıyozpişirmeye devam ediyoz soganların rengi degişiyo pişince zatan Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin

Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın corbayı terbiyeleyin bu kadar kolay ve lezzetli bir corba afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.