![]() |
Sorpa Corbası
500 gr kuşbaşı (kuzu eti veya tavuk eti) tercih sizin
1,5 yemek kaşığı un Yarım demet taze soğanın yeşili 1 ufak kase yoğurt Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber 1 yemek kaşığı margarin Bir tencerenin içine margarini koyun.. Etleri ilave edip biraz kavurun. Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin.yeşil soganları ince ince dograyıp icine atıyozpişirmeye devam ediyoz soganların rengi degişiyo pişince zatan Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin. Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın corbayı terbiyeleyin bu kadar kolay ve lezzetli bir corba afiyet olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.