![]() |
Gerçek Aşk Ve Acisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçek Aşk Ve Acisibir gün evimin canımdan bakıyordum ![]() imrenerek baktığım aşıklar oturuyordu ![]() herdaim hissedip görebiliyordum ![]() ![]() dudaklarından dökülen seni seviyorum sözcüğünü okuyabiliyordum hergün imrenerek baktığım aşıklara bir şeyler olmuştu ![]() çayımı yudumlarken kavgalarına şahit oldum bir anda tartışmaya başladılar ![]() çocuk genç kızı parkta bırakıp gitmişti kız hıçkırıklara boğulmuştu bir anda bir anda evden çıktım ve parka gidip kızın yanında bir banka oturuverdim ![]() bir elinde gül vardı ve ona bakıp bakıp ağlıyordu ![]() çıkardığı sigarayı yakıverdi ![]() ![]() her önünden geçen sevgiliye mutluluklar diliyor kimi zamn ise ağlayarak bağırıyordu: ''işte sizinde sonunuz bizim gibi olacak'' diye bir kaç gündür aynı hareketleri yapıyordu fakat tek dikkatimi çeken elindeki gülü hiçbir zamn bırakmamayışıydı ![]() bir gün çığlıklarla uyandım yatağımdan dışarı baktığımda iki adam kızı tutmuşlardı birinin elinde beyaz bir gömlek vardı diğeri ise gülü almaya çalışıyor fakat fakat alamıyorlardı ![]() herkez olayın etrafına toplanmıştı ama kimsede birşey yapamıyordu ![]() önlüğün kollarını arkaya bağlayıp bi arabaya bindirdiler arabanın arkasında ''ambulans'' onunda altında ''bakırköy'' yazıyordu ![]() perdeyi kapattım ve odama çekildim ![]() artık kimseleri göremiyordum onlar gibi ![]() herşey unutulmuş ve bende evlenmiştim ![]() ![]() camdan baktığımda o kızı gördüm evet emindim o yüzü nasıl unutabilirifm oydu ![]() ![]() sadece çökmüş bir vaziyette çok bitkin gördüm gözlerime inanamadım o gül hala elindeydi kurumuş ve birkaç gül yaprağı kalmıştı dalında hemen parka koşup hemn yanındaki bank a oturdum bir elindede zarf vardı içini açıp açıp baktıkça ağlıyordu ![]() ![]() kız bir hışımla koşarak kendini parkın ortasında bulunan göle attı peşinden bağırmama dur demelerime rağmen yetişemedim ona ![]() bi hayli derindi çünkü orası ne oldu bilemiyorum ama merak ettim ve bıraktığı zarfı açtım düğün davetiyesiydi arkasında eski sevgilime yazıyordu birde ne göreyim o an ölmek istedim o davetiye eşimin ve benm düğün davetiyesiydi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|