Doktor Bey Ve Uyanik Hastasi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Doktor Bey Ve Uyanik Hastasidoktorun biri yeni bir muayene acmis kapisinada muayene ucreti 100 dolar iyilestiremedigim hastamada 5 mislini geri veririm diye yazmis ama doktorda has doktor hani doktorun nami dilden dile ilden ile yayilmis![]() memlekette uyanikmi yok uyanigin biri numaradan hasta, hani verdigi paranin 5 mislini alacak ya calmis doktorun kapisini girmis iceri![]() -doktor bey agzimin tadi yok hicbirseyden tat alamiyorum demis![]() -- doktor ![]() ![]() bakmis adama,hemsireye seslenmis kizim 8 numarali kutuyu getir hemsire getirmis kutuyu hastaya uzatmis uyanik hasta bir kasik aldiktan sonra hemen tukurmus![]() -ama bu mok/// -doktor sakin -bakin artik iyisiniz gecmis olsun ![]() adam vermis parayi sinirleri tepesinde gitmis aradan birkac ay gecmis uyanik hasta hirsla yine doktora gelmis![]() -doktor bey bende hafiza kaybi basladi ![]() ![]() herseyi unutuyorum demis![]() doktor adami tekrar suzmus ve hemsireye seslenmis -kizim 8 numarali kutuyu getir ![]() adam hemen itiraz etmis -ama o kutuda mok vaar doktor gayet sakin -bakin hafizaniz yerinde iyilestiniz![]() adam aglamakli ve hirsiyla cikmis disari ![]() kurmus intikam planlari ve birkac ay sonra yine gelmis doktora -doktor bey bende iktidarsizlik basladi kimildamiyo hicbisey yapamiyorum demis![]() -doktor yine adami soyle bir suzdukten sonra hemsireye seslenmis -kizim 8 numarali kutuyu getir -adam tum hirsiyla' s ![]() ![]() ![]() ![]() cem senide 8 numarali kutunuda diye bagirmis-doktor gayet sakin bakin iyilestiniz artik yapabilirsiniz/////bu fikrada biraz argo var ama kusura bakmayin herkesten ozur dilerim saygilar![]() |
|
|
|