![]() |
Doktor Bey Ve Uyanik Hastasi
doktorun biri yeni bir muayene acmis.kapisinada muayene ucreti 100 dolar iyilestiremedigim hastamada 5 mislini geri veririm diye yazmis.ama doktorda has doktor hani.doktorun nami dilden dile ilden ile yayilmis. memlekette uyanikmi yok.uyanigin biri numaradan hasta, hani verdigi paranin 5 mislini alacak ya.calmis doktorun kapisini girmis iceri. -doktor bey agzimin tadi yok.hicbirseyden tat alamiyorum demis. -- doktor ... bakmis adama,hemsireye seslenmis kizim 8 numarali kutuyu getir . hemsire getirmis kutuyu hastaya uzatmis.uyanik hasta bir kasik aldiktan sonra hemen tukurmus. -ama bu mok/// -doktor sakin -bakin artik iyisiniz gecmis olsun. adam vermis parayi sinirleri tepesinde gitmis.aradan birkac ay gecmis uyanik hasta hirsla yine doktora gelmis. -doktor bey bende hafiza kaybi basladi ...herseyi unutuyorum demis. doktor adami tekrar suzmus ve hemsireye seslenmis -kizim 8 numarali kutuyu getir. adam hemen itiraz etmis -ama o kutuda mok vaar.doktor gayet sakin -bakin hafizaniz yerinde.iyilestiniz. adam aglamakli ve hirsiyla cikmis disari. kurmus intikam planlari ve birkac ay sonra yine gelmis doktora -doktor bey bende iktidarsizlik basladi.kimildamiyo.hicbisey yapamiyorum demis. -doktor yine adami soyle bir suzdukten sonra hemsireye seslenmis -kizim 8 numarali kutuyu getir -adam tum hirsiyla' s.....cem senide 8 numarali kutunuda diye bagirmis -doktor gayet sakin.bakin iyilestiniz artik yapabilirsiniz///// bu fikrada biraz argo var ama kusura bakmayin.herkesten ozur dilerim.saygilar. |