![]() |
İşte Sevginin Gücü(Çok Güzel, Duygusal Bir Hikaye) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İşte Sevginin Gücü(Çok Güzel, Duygusal Bir Hikaye)Otobüs yolcuları elinde beyaz bir baston taşıyan genç ve güzel kadının otobüse binişini içten gelen bir sempati ile izlediler ![]() ![]() olduğu söylenen koltuğu el yordamı ile buldu ![]() ![]() aldı ![]() ![]() 34 yaşındaki Susan, bir yıldır görmüyordu ![]() olmuş, birden karanlık bir dünyanın içine düşmüştü ![]() acıma ![]() ![]() subaydı ![]() ![]() karısının içine düştüğü umutsuzluğu hemen farketmişti ![]() kazanması, kaybettiği kendine güvene yeniden sahip olması için yardım etmeliydi ![]() bağımlı olmadan yaşayabilmeliydi ![]() Sonunda Susan'ı işine dönmeye ikna etti ![]() gidecekti? Genelde otobüsle giderdi ![]() tek başına geçmekten korkuyordu ![]() bırakmayı önerdi ![]() ![]() kendini rahat hissetti ![]() diyen karısını çalışmaya başlattığı için mutluydu ![]() işlerin iyi gitmediğini farketti ![]() etmesi mümkün değildi ![]() gitmeliydi ![]() öfkeliydi ki ![]() öfkeyle haykırdı ![]() "Nasıl yaparım? Görmüyor musun ben körüm! Nerde olduğumu nerden bilirim, nereye gittiğimi nasıl anlarım ![]() beni başından atmaya çalışıyorsun ![]() Duydukları Mark'ın kalbini fena halde kırdı ![]() ![]() "Her sabah ve akşam otobüsünü arabamla takip edeceğim ![]() yolculuğu tek başına yapmaya hazır olana dek sürecek bu ![]() Tam iki hafta Mark, Susan'ın otobüsünün arkasından gitti ![]() karısına görme dışındaki duyularını nasıl kullanacağını anlattı ![]() duymanın pek çok sorunu çözeceğini izah etti ![]() olduğunu söyleyebilirdi ![]() ![]() Otobüs şöförü ile ahbap olursa, herşey kolaylaşır, şöför her gün ona önde bir yer bile ayırırdı ![]() olduğunu hissetti ![]() ![]() eskortu kocasına, hayattaki en büyük dostuna sarıldı ![]() Susan'ın ![]() ![]() desteği ve sevgisiyle umutsuzluk uçurumundan nasıl çıkmış, nasıl yeniden hayata dönmüştü ![]() "Allahaısmarladık" dedi kocasına ve uzun zamandan beri ilk defa ters yönlerde yola çıktılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susan için ![]() ![]() ![]() ![]() Tek başına başarıyordu ![]() ![]() Cuma sabahı, Susan her günkü gibi otobüse bindi ![]() durakta inerken bilet parasını uzattı şöföre ![]() "Sizi kıskanıyorum bayan" dedi, şöför ![]() ettiğini düşündü ![]() "Neyimi kıskanıyorsunuz benim" diye sordu şöföre "Sizin kadar sevilmek, sizin kadar şefkat ve sevgiyle korunmak çok hoş bir duygu olmalı bayan" dedi şöför ![]() "Nasıl yani" dedi, Susan ![]() "Bir haftadır, her sabah yakışıklı bir subay köşede duruyor ve siz otobüsten inene kadar izliyor ![]() oradan ayrılmıyor ![]() gidiyor ![]() Mutluluk göz yaşları Susan'ın yanaklarından akmaya başladı ![]() hatırladı ![]() öyle kuvvetli hissediyordu ki ![]() ![]() armağan vermişti ki ona hayat, görmekten daha değerliydi ![]() varlığına inanması için görmesi gerekmiyordu ![]() Sevginin aydınlatmayacağı hiçbir karanlık yoktu çünkü |
![]() |
![]() |
|