Kol Kas Çalişmasi |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kol Kas Çalişmasimuhteşemabi benim kilo problemim yok ancak kollarım ince kol geliştirmek için evde 4 kg dambıllar var onlarla başlasam daha sonra, daha ağırlarını alabilirim, bana hızlı bir şekilde amacıma ulaşmam için gününde kaç defa ve 1 kerede toplam kaç defa o ilk sayfadaki haraketli resimleri yapmam gerekir, kaç dakika bir çalışma gerekir bunun harici çalışan kol kasları geliştirmek için ilave besin yemem gerekirmi, boyum 169 kilom 63 kısaca bahsedermisiniz şimdiden teşekkürler saygılar 4 kılo dambıllarla devam et zamanla sana hafıf geldıgınde kıloyu artırabılırsın yenı baslayanlar ıcın dambıllarla once sağ kol daha sonra sol kolla olmak uzere 8 tekrar 3 set uzerınden,bu sana hafıf gelyıorsa 10 kez kaldır dambılı sağ ıle sonra sol ıle sonra yıne sag sol derken 10 x 4 yapabılırsın zamanla agırlıgı artırdıgında 10 tekrarı 8 e dusur 4 setide 3 e dusurursun agır kaldırmak hacimini her zaman artırır besınlere gelınce hergun duzenlı beslen makarna pilac tavuk eti yurumrtanın beyazından balık eti ve tatlı bolca tuket ılac kullanmana gerek yok kullanırsanda aminoasit kullan sabah mesela 8 de yemek yedıysen hergun aynı saatde yemeye dıkkat et ogle ve aksam yemeklerıde ıdmanlardan 1 saat once mutlak karnını doyur hafıf bı sekılde ac karna ıdman yapma ok |
Kol Kas Çalişmasi |
08-13-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kol Kas Çalişmasiteşekkkürler, ancak bu dediğiniz öğünleri hergün günde 1 kerermi 2 keremi yemem lazım, her zaman tam öğün yiyebilme fırsatım olmuyor, sizce bu ürün nasıl yan etkisi vs olurmu veya tavsiye edebileceğiniz daha ucuz protein amino asit takviyesi var mı? Bende fitness pump aleti var bu aletle günde kaç kere kaç dakika yapsam en iyi sonucu alırım yani bu alet dambıldan daha iyi çalıştırıyor gibi Ayrıca iyi anlamda besin takviyesi yapmayınca kaslar dahada incelmesin teşekkürler |
|