Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kabugu, mandalina, reçeli

Mandalina Kabugu Reçeli

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mandalina Kabugu Reçeli



Mutfak: Türk



Süre: 60dk-Fazla
Servis: 10-Fazla
Zorluk: Kolay

Malzemeler
1 Kg
Mandalina
15 Kg Toz
Seker
2 Su Bardagi
Mandalina Suyu
1 Limon Suyu

Yapilis Tarifi
Mandalinalari yikayin ve kabuklarini çikarip ince ince kiyin ya da robottan geçirin
Derin bir kaba aldiginiz mandalina kabuklarini 1 su bardagi sekerle 5 dakika ovun Kalan sekeri de üzerine dökerek buzdolabinda 1 gece bekletin
Karisima mandalina suyunu ilave edip kisik ateste yaklasik 30 dakika pisirin Limon suyunu da ekleyip 5 dakika daha kaynatin
Hazirladiginiz reçel soguyunca kavanoza doldurup agzini tülbentle kapatin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.