![]() |
Mandalina Kabugu Reçeli
Mutfak: Türk
Süre: 60dk-Fazla Servis: 10-Fazla Zorluk: Kolay Malzemeler 1 Kg Mandalina 1.5 Kg Toz Seker 2 Su Bardagi Mandalina Suyu 1 Limon Suyu Yapilis Tarifi Mandalinalari yikayin ve kabuklarini çikarip ince ince kiyin ya da robottan geçirin. Derin bir kaba aldiginiz mandalina kabuklarini 1 su bardagi sekerle 5 dakika ovun. Kalan sekeri de üzerine dökerek buzdolabinda 1 gece bekletin. Karisima mandalina suyunu ilave edip kisik ateste yaklasik 30 dakika pisirin. Limon suyunu da ekleyip 5 dakika daha kaynatin. Hazirladiginiz reçel soguyunca kavanoza doldurup agzini tülbentle kapatin |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.