Badem Tatlısı Tarifi Badem Tatlısı Yapılışı Badem Tatlısı Tairifi Nedir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Badem Tatlısı Tarifi Badem Tatlısı Yapılışı Badem Tatlısı Tairifi Nedir Ortasını havuz gibi açın [*]Erimiş margarin, yumurta, pudra şekeri, kabartma tozu, toz badem, tuz ve limon suyunu ekleyin İyice yumuşak bir hamur yapın [*]Ceviz büyüklüğünde parçalar koparın Avucunuzla yassılaştırın Yağlanmış tepsiye dizin [*]Üzerine yumurta sarısı sürün Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 40 dk pişirin [*]Şerbet için şeker ve suyu 5 dk kaynatın Limon suyunu ilave edin İyice soğuduktan sonra tatlının üzerine gezdirin [*]Dilerseniz, hazır çikolata sosu ve bademle süsleyip servis yapın [/list]
|
|
|
|