Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kayısı, reçeli, yapılır, yapılışı

Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı



Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı

Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır


Kayısı Reçeli Yaparken Kayısıların Biraz Olgunlarını Seçmenizde Fayda Var Kayısıları Yıkadıktan Sonra Soyun (Tercihe Bağlı )ve Çekirdeği Çıkarın 1 Kase Doğranmış Kayısıya Bir Kase Toz Şeker Bu Şekilde Ölçün ve Bir Gece Bekletin

Ocağa Alın ve Orta Ateşte Kaynatmaya Başlayın Kaynamaya Başlayınca Köpük Oluşmaya Başlayacak u Köpüğü Süzgeçli Kaşıkla Alın Köpüğün Tamamen Temizlendiğine Emin Olun Kaynatma Süresi 10- 15 Dakika Arası (Kıvama Göre Belirleyin) Ocaktan Almanıza 2-3 Dakika Kala Yarın Limon Suyunu Ekleyin ve Ocaktan Alın Soğumaya Bırakın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.