![]() |
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır - Kayısı Reçeli Yapılışı
Kayısı Reçeli Nasıl Yapılır Kayısı Reçeli Yaparken Kayısıların Biraz Olgunlarını Seçmenizde Fayda Var. Kayısıları Yıkadıktan Sonra Soyun (Tercihe Bağlı )ve Çekirdeği Çıkarın. 1 Kase Doğranmış Kayısıya Bir Kase Toz Şeker Bu Şekilde Ölçün ve Bir Gece Bekletin. . Ocağa Alın ve Orta Ateşte Kaynatmaya Başlayın. Kaynamaya Başlayınca Köpük Oluşmaya Başlayacak u Köpüğü Süzgeçli Kaşıkla Alın . Köpüğün Tamamen Temizlendiğine Emin Olun. Kaynatma Süresi 10- 15 Dakika Arası (Kıvama Göre Belirleyin) Ocaktan Almanıza 2-3 Dakika Kala Yarın Limon Suyunu Ekleyin ve Ocaktan Alın. Soğumaya Bırakın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.