Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
barbunya, piyazı, tarifi, yapılışı

Barbunya Piyazı Tarifi Yapılışı

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunya Piyazı Tarifi Yapılışı



Barbunya Piyazı Tarifi - Barbunya Piyazı Nasıl Yapılır - Barbunya Piyazı Malzemeleri





Malzemeler

* 1 su bardağı Barbunya
* 2 dal kıvırçık Marul
* 1 adet Soğan
* 3 adet Taze Soğan
* 1 adet Salatalık
* 1 adet Turşu zeytin dolması
* 3 dal Maydanoz
* 1 adet Limon Suyu
* 1 çorba kaşığı Zeytinyağı
* Domates
*
* Mutfak: Belirsiz


Hazırlanışı
1 su bardağı barbunyayı geceden suda bekletip, daha sonra haşlayın 2 dal kıvırcığı doğrayın 1 adet soğanı piyazlık doğrayın 3 adet taze soğan, 1 adet salatalık ve 1 çorba kaşığı turşulu zeytini küçük doğrayın 3 dal maydanozu ince kıyın 1 adet limonun suyunu sıkın 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp, piyazın üzerine gezdirin Dilimlenmiş domatesle süsleyip servis yapın

Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.