![]() |
Barbunya Piyazı Tarifi Yapılışı
Barbunya Piyazı Tarifi - Barbunya Piyazı Nasıl Yapılır - Barbunya Piyazı Malzemeleri
Malzemeler * 1 su bardağı Barbunya * 2 dal kıvırçık Marul * 1 adet Soğan * 3 adet Taze Soğan * 1 adet Salatalık * 1 adet Turşu zeytin dolması * 3 dal Maydanoz * 1 adet Limon Suyu * 1 çorba kaşığı Zeytinyağı * Domates * * Mutfak: Belirsiz Hazırlanışı 1 su bardağı barbunyayı geceden suda bekletip, daha sonra haşlayın. 2 dal kıvırcığı doğrayın. 1 adet soğanı piyazlık doğrayın. 3 adet taze soğan, 1 adet salatalık ve 1 çorba kaşığı turşulu zeytini küçük doğrayın. 3 dal maydanozu ince kıyın. 1 adet limonun suyunu sıkın. 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla karıştırıp, piyazın üzerine gezdirin. Dilimlenmiş domatesle süsleyip servis yapın. Afiyet Olsun. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.