![]() |
Çerkez Tavuğu Tarifi - Çerkez Tavuğu Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çerkez Tavuğu Tarifi - Çerkez Tavuğu Nasıl YapılırÇERKEZ TAVUĞU Malzemeler ; 4-5 kişi için 1 adet Tavuk 2 dilim ekmek içi 3 su bardağı Ceviz İçi Tuz, Kırmızı Biber Hazırlanışı; Temizlenmiş bir adet Tavuk, tuz katılarak haşlanır ![]() 3 su bardağı Ceviz İçi, makinadan geçirilirek rendelenir, üstüne 1 tatlı kaşığı kırmızı biber ve tuz ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Cevize, ıslatılıp, suyu sıkılmış, parçalanmış 2 dilim ekmek içi katılır ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlanmış tavuğun kemikleri ve derisi ayrılarak didiklenir ![]() ![]() Arzuya göre ezilmiş sarımsak da ilave edilebilir ![]() Servis tabağına yerleştirdiğimiz Çerkes Tavuğunun üstüne süs olarak daha önce süzdüğümüz Cevizin yağı ilave edilir ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|