![]() |
Balıklı Rus Salatası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balıklı Rus Salatası TarifiBalıklı Rus Salatası Tarifi 1 kg ![]() ![]() 1 soğan 4 defne yaprağı 1 çay kaşığı tane karabiber Tuz Rus salatası için : 2 yumurta sarısı 1,5 su bardağı zeytinyağ 2 limon 1 çay kaşığı toz hardal 2 haşlanmış patates 1 haşlanmış havuç ½ su bardağı iç bezelye 10 küçük salatalık turşu Balığı temizleyip; iki üç parçaya ayırıp, yıkayın Bir tencereye alıp suda haşlayın ![]() Kaynayınca köpüğünü alın ![]() Dörde bölünmüş soğan, defne yaprağı, tuz, tane karabiber ilave edin ![]() Kendi suyunda soğumağa bırakın ![]() Balığı küçük parçalara ayırıp servis tabağına alın ![]() Tuz ve karabiber serpin ![]() Mayonez yapıp tüm malzemeyide gereği şekilde kesip karıştırarak Rus salatasını hazırlayın ![]() ![]() Balık etini, Rus salatası ile karıştırın ![]() Üzerini ayırdığınız mayonez ve turşular ile süsleyip servise sunun AFiYeT OlSuN |
![]() |
![]() |
|