![]() |
Kazan Kebabı - Kazan Kebabı Nasıl Yapılır - Kazan Kebabı Resimli Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kazan Kebabı - Kazan Kebabı Nasıl Yapılır - Kazan Kebabı Resimli TarifiKazan Kebabı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mazlemeler: * 3 adet orta boy patlican * 2 adet iri domates * 500 g orta yagli kuzu kiyma (dana kullananlar ete 1 y ![]() ![]() * 1 adet orta boy sogan(ince dogranmis) * 1+1 y ![]() ![]() * 1/2 c ![]() ![]() * Biraz tuz * 1 t ![]() * 1/2 s ![]() ![]() * 3 y ![]() ![]() Karisik Baharat icin 3 y ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et baharat sogan karabiber pul biber ve bir y ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Patlicanlarin sap kismini ve domateslerin tepesini bir kapak gibi kesin ![]() 3 ![]() Patlicanlari verev sekilde 2-3 yerinden kesin; ama dilimlemeyin (yani dibine kadar kesmeyin butun kalmasi lazim) ![]() ![]() 4 ![]() Hazirladiginiz etten parcalar koparip minik kofteler yapin ![]() ![]() 5 ![]() Kebaplari teflon bir tencereye yarik kisimlari fotografdaki gibi uste gelecek sekilde yerlestirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- 4 kisilik |
![]() |
![]() |
|