Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, letafet, resimli, tarifi, yapılışı

Letafet Kebabı Tarifi Yapılışı Resimli

Eski 08-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Letafet Kebabı Tarifi Yapılışı Resimli



Letafet Kebabı Tarifi Resimli
Letafet Kebabı Tarifi
Letafet Kebabı






LETAFET KEBABI
  • 500 gram sütdanası eti
  • 2 baş soğan
  • 30 gram margarin yağı
  • 1 kaşık zeytinyağı
  • 1 elma
  • 1 kaşık un
  • Yeteri kadar tuz
YAPILIŞI
Soğanları ince ince doğradıktan sonra tuzlayın ve zeytinyağıyla hafif ateşte kavurun Eti kuşbaşı doğradıktan sonra unlayın ve margarin yağıyle orta derece ateşte kavurun Yeteri kadar tuz serptikten sonra kavrulmuş olan eti kavrulmuş soğanlarla birlikte bir pyrex tencereye koyunKabuğu soyulmuş yuvarlak ve ince kesilmiş elmaları etin üstüne dizin,pyrex tencerenin kapağını örtüp hafif ısılı bir fırına sürün ve 2 saat pişirin Patatesler pişince pyrex kabın ağzını açın ve kızarmış patatesle birlikte sıcak sıcak servis yapınAfiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.