![]() |
Bademli Tavuk Tarifi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bademli Tavuk Tarifi YapılışıBademli Tavuk Tarifi - Bademli Tavuk Nasıl Yapılır - Bademli Tavuk Malzemeleri Bademli Tavuk Malzemeler * 150 gr Tavuk Göğsü (terbiyelenmiş) * 5 adet Kestane (deniz kestanesi) * 6 adet ortadan kesilmiş Mantar * 1 adet küp şeklinde kesilmiş Havuç * 8 parça küçük kesilmiş Taze Soğan * 15 adet Badem * Sarımsak * Tuz * Sıvı Yağ * Nişasta * Tavuk Suyu * Su * * 1 Kisilik * Mutfak: Türk Hazırlanışı 3 bardak yağ woga koyup ısıtılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() |
![]() |
![]() |
|