![]() |
Ravioli (İtalyan Mantısı) Tarifi, Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ravioli (İtalyan Mantısı) Tarifi, YapılışıMalzemeler: (2 kişilik) ![]() Hamuru için: 3 yumurta 3 su bardağı un (her yumurtaya 100 gr ![]() 1 yemek kaşığı zeytinyağ İçi için: 100 gr ![]() 100 gr cheddar peyniri yarım limonun kabuğu 1 yemek kaşığı ince doğranmış mercan köşk ![]() ![]() Üstü için: 3-4 yaprak taze fesleğen 3-4 yaprak taze ada çayı 3-4 yaprak tarhun 4-5 yemek kaşığı zeytinyağ 100 gr ![]() Hazırlanışı: 1- Rondoda yumurta ve unu karıştırın ![]() ![]() ![]() 2- Diğer tarafta iç malzemelerini karıştırın 3- Hamuru 4′e bölün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4- Diğer tarafta zeytinyağını bir tavaya alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak:Mis gibi haber7 |
![]() |
![]() |
|