Bademli Alabalık Tarifi Yapılışı |
08-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bademli Alabalık Tarifi YapılışıBademli Alabalık Tarifi - Bademli Alabalık Yapılışı - Bademli Alabalık Nasıl Yapılır - Bademli Alabalık Malzemeleri MALZEMESİ: 4 alabalık 75 gr kuru üzüm 75 gr badem katıyağ 1 çay kaşığı kimyon 1/2 çay kaşığı tarçın karabiber tuz Kuru üzümleri yıkayın Bademleri soyup, ortadan ikiye ayırın ve kızdırılmış yağda pembeleştirin Üzerine kuru üzümleri, kimyonu ve tarçını katıp karıştırarak 1 dakika pişirin Fırın tepsisine alüminyum folyo yayın ve temizlenmiş, tuzlanmış ve biberlenmiş balıkları üzerine yerleştirin Hazırladığınız karışımı balıkların üzerine yayın Alüminyum folyoyu kenarlarından sıkıca kapatıp 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin |
|