Afyonda Bulunan Yabancı Dil Kursları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Afyonda Bulunan Yabancı Dil KurslarıAfyonkarahisar'daki Yabancı Dil Kursları - Afyon Yabancı Dil Kursları - Afyon Yabancı Dil Kursları Adresleri Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: AFYONKARAHİSAR AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Adresi: MERKEZ MARULCU MAHALLESİ GEDİK AHMET PAŞA CADDESİ 2 SOKAK NO:1 AFYONKARAHİSARTelefon Numarası: 2722141022 Faks Numarası: E-mail Adresi: afyon@amerikankultur org trBağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: KOCATEPE YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR KURSU(DERS BÜN )Adresi: 2 NCİ DUMLUPINAR CAD NO:31 AFYONTelefon Numarası: 2722151139 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: TAHMAZ YABANCI DİL KURSU DERSHANE BÜNYESİNDE Adresi: DUMLUPINAR MAHALLESİ KARAGÖZOĞLU CADDESİ NO:24/2-11 AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722124595 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: YAKINDOĞU YABANCI DİL KURSU Adresi: UMURBEY MAHALLESİ DEMİRCİLER GÇİTİ NO:1 KAT:BODRUM-ZEMİN-1-2 AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722152059 Faks Numarası: E-mail Adresi: guzelisil@hotmail com
|
|
|
|