![]() |
Afyonda Bulunan Yabancı Dil Kursları
Afyonkarahisar'daki Yabancı Dil Kursları - Afyon Yabancı Dil Kursları - Afyon Yabancı Dil Kursları Adresleri
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: AFYONKARAHİSAR AMERİKAN KÜLTÜR DERNEĞİ YABANCI DİL KURSU Adresi: MERKEZ MARULCU MAHALLESİ GEDİK AHMET PAŞA CADDESİ 2. SOKAK NO:1 AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722141022 Faks Numarası: E-mail Adresi: afyon@amerikankultur.org.tr Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: KOCATEPE YABANCI DİL VE BİLGİSAYAR KURSU(DERS.BÜN.) Adresi: 2.NCİ DUMLUPINAR CAD.NO:31 AFYON Telefon Numarası: 2722151139 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: TAHMAZ YABANCI DİL KURSU DERSHANE BÜNYESİNDE Adresi: DUMLUPINAR MAHALLESİ KARAGÖZOĞLU CADDESİ NO:24/2-11 AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722124595 Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AFYON / MERKEZ Adı: YAKINDOĞU YABANCI DİL KURSU Adresi: UMURBEY MAHALLESİ DEMİRCİLER GÇİTİ NO:1 KAT:BODRUM-ZEMİN-1-2 AFYONKARAHİSAR Telefon Numarası: 2722152059 Faks Numarası: E-mail Adresi: guzelisil@hotmail.com |