Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji > Rüya Tabirleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rüyamı, yorumlarmısınız

Rüyamı Yorumlarmısınız

Eski 08-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamı Yorumlarmısınız

Rüyamı Yorumlarmısınız

1 rüyamda tarlanın ortasında şaha kalkmış bir at ve at hem şaha kalkıyor arka ayaklarıylada bulunduğu tarlayı sürüyo bende onu izliyorum

2rüyamda traktörle biryere gidiyormuşuz vagonda insanlar var ben ortadadayım deve gelip bakıyo vagonun içine boynunu uzatıp benim iki göğsümün ortasına yavaşça azıyla dokunuyo sonra geri çekiliyo

bu 2 rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Rüyamı Yorumlarmısınız

Eski 08-06-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rüyamı Yorumlarmısınız

Alıntı:

melek60 Nickli Üyeden Alıntı

1 rüyamda tarlanın ortasında şaha kalkmış bir at ve at hem şaha kalkıyor arka ayaklarıylada bulunduğu tarlayı sürüyo bende onu izliyorum

2rüyamda traktörle biryere gidiyormuşuz vagonda insanlar var ben ortadadayım deve gelip bakıyo vagonun içine boynunu uzatıp benim iki göğsümün ortasına yavaşça azıyla dokunuyo sonra geri çekiliyo

bu 2 rüyamı yorumlarsanız sevinirim teşekkürler

kardeşim rüya yorumunuzu konuya uygun yerde açarsanız sevinirim
rüyanın yorumu tarlada atın şaha kalkması mevki ve makam olarak yükselecegin çok istediğin bir muradın geerçekleşeceği anlamına gelir

rüyada deve manen huzur ve mutluluktur Allah kutlu ve mutlu etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com