![]() |
Rüyamı Yorumlarmısınız
Rüyamı Yorumlarmısınız 1. rüyamda tarlanın ortasında şaha kalkmış bir at ve at hem şaha kalkıyor arka ayaklarıylada bulunduğu tarlayı sürüyo bende onu izliyorum 2.rüyamda traktörle biryere gidiyormuşuz vagonda insanlar var ben ortadadayım deve gelip bakıyo vagonun içine boynunu uzatıp benim iki göğsümün ortasına yavaşça azıyla dokunuyo sonra geri çekiliyo bu 2 rüyamı yorumlarsanız sevinirim . teşekkürler |
Rüyamı Yorumlarmısınız
Alıntı: melek60 Nickli Üyeden Alıntı 1. rüyamda tarlanın ortasında şaha kalkmış bir at ve at hem şaha kalkıyor arka ayaklarıylada bulunduğu tarlayı sürüyo bende onu izliyorum 2.rüyamda traktörle biryere gidiyormuşuz vagonda insanlar var ben ortadadayım deve gelip bakıyo vagonun içine boynunu uzatıp benim iki göğsümün ortasına yavaşça azıyla dokunuyo sonra geri çekiliyo bu 2 rüyamı yorumlarsanız sevinirim . teşekkürler kardeşim rüya yorumunuzu konuya uygun yerde açarsanız sevinirim. rüyanın yorumu tarlada atın şaha kalkması mevki ve makam olarak yükselecegin çok istediğin bir muradın geerçekleşeceği anlamına gelir. rüyada deve manen huzur ve mutluluktur. Allah kutlu ve mutlu etsin |