Hüddam Nasıl Kullanılır ( Anlatim ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüddam Nasıl Kullanılır ( Anlatim )Hüddam Nasıl Kullanılır ( ANLATIM ) Ey Talip! Bu hasse ülemanın gizlemis oldugu bir sırdır Sen bu sırrı iyi muhafaza et Bu, Cin krallarınınsırlarına vakıf olmak içindir Bu sır icabette seridir Busır, itaatin kendisine benzeri gibi, güzel ahlak ve alemin senin önünde durması gibidir Hacetin göz açıpyumuncaya kadar süratle yerine gelir Sana herseydenhaber verip, istediklerini yaparlar Senin istediginherseyi sana getirirler Senin için hiçbir perdeye gerekyoktur Bu ameli yapmak sana eziyet vermez Sen buameli yaparsan basarılara ulasırsın Ama sen bu sırrıherkesden gizle ![]() Seyh Süleyman Feleki den nakledilen huddam kullanmanın sekli ve sıfatı söyledir: Altın, Gümüs ve Bakırdan birer miskal al Bu üç madenden bir yüzükyap Günesin serefinde, su hatemi yapmıs oldugunyüzüge nakset: Yüzüge hatemi naksettikten sonra, yüzügü üç gece yıldızlat Gündüzleri ise bos ve karanlık bir odada bırak![]() Asagıda gelecek olan Azimetide üç (3) gün ve üç (3) gece, gece yarısı ve gündüzün ortasında yirmibir (21) defa oku Huddam sana siyah köle seklinde zahir olurve ?Hacetin nedir, ne istiyorsun? diye sorar Sende ona:?itaat ve hizmeti murat ediyorum, senin üzerine benim hakkım vacib oldu? dersin O sana: ?Çabuk ol, itaatbendendir? der Sende ona Azimeti okur ve ?Bu yüzügenaks olunan hakkı için benden bir saat dahi olsa ayrılma, sana emrettigim ve yemin verdigim seyler üzerinde bana muhalefet etme? dersin Artık seninmurat ettigin sey tamamlanmıstır Bu amelin buhuru ise,yüzügün yıldızlatıldıgı ve Azimetin okundugu vakit, Ud, Amber, Misk, Kavana ve Ummaldır Bu buhurlarıgülsuyu ile karıstırıp, hamur haline getir ve nohut büyüklügünde haplar yapıp gölgede kurut Bundansonra hacet zamanı geldiginde bunları buhur olarak yak Anla! _rsad olursun![]() Yirmibir (21) defa okunacak Azimet budur: Bismillahirrahmanirrahim Biseyameymusin Sa?yemutasinHenyeavasin Mehyatmeysasin Dedendeknesalesin Bilatalyenusin Seysaynehasin Senhasin Sa?husin Talmahyatasin Encemutasin Encehutasin Hakalan Saktayrunin Seltehunesin elvahan elvahan elacele elacele essaate essaate barakallahü fike ve aleyke Ya Ehlah ![]() [ALINTIDIR] |
|
|
|