Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af...Af İstiyorum Af İstiyorum ım![]() af![]() ![]() ALLAHım,kararan kalplerimizi nurunla aÄŸart,yitirdiÄŸimiz deÄŸerleri kalplerimize doldur ve ruhlarımızı kemale erdir İmanımızı yakine sirayet eyle![]() Rahmetinizi ümidimize basamak kabul buyur![]() Affınıza layık ve ehil olmasakda olamasak da affa mazhar olan kutlular zümresine dahil eyle bizleri ![]() Gözyaşı dökebilmeyi nasipeyle ![]() AÄŸalayabilmeyi nasip eyle![]() Hıçkırıklara boÄŸulabilmeyi nasip eyle![]() Yitik sevdamızı buldurup gönüllerimizerabteyle ![]() amiin Ya Rabbi, ümmet-i muhammedi ÅŸeytanın eline koma![]() (amin) Ya Rabbi ümmet-i muhammede sıhhat veafiyet ver (amin) Ya Rabbi herkesin bir kurtarıcı aradığı o günde,güzeller güzeli, Resullullah aleyhissalatüvesselamı yanımızdan ayırma ![]() (amin) Ya Rabbi bizler günahkar kullarınızız![]() Farkına varmadan biir çok günahiÅŸledik ![]() Bugün tövbekarız ya Rabbi![]() Sense tövbeleri kabul edicisin![]() Bizlerin de tövbelerini kabul eyle![]() kabuleyle ![]() kabul eyle ya Rabbi![]() (amin)Hasretizsana ![]() hasreeet gülleri gönlümüzde yeÅŸerdi![]() suyunu da sen dök emi yaRabbi ![]() (amin)![]() ![]() ım,kırık-dökük bir kalple huzuruna geldim,af dilemeye,af dilenmeye geldim![]() Affınıza çokama çok muhtaç oluÅŸumu dile getirmeye geldim ![]() Günahlarımı,sürçmelerimi,sapmalarımÄ ± itiraf etmeyegeldim ![]() GözyaÅŸlarımla af dilenmeye geldim![]() Af istemekten baÅŸka sermayem yoktur![]() Bu sermayeyi de lütfedip sizverdiniz bize ![]() Hakkınızda,vermek istemeseydi istemek duygusu vermezdi buyuruluyor![]() Bize verdiÄŸiniz istemekduygusundan hareketle ben de AF istiyorum Af istiyorum ım![]() Af![]() ![]() Affa layık olmasak da affa mazhar olankullar zümresine,bizi de dahil eder misiniz ım? Dahil eder misiniz? -alıntı- |
|
|
|