08-05-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Af İstiyorum Af İstiyorum Allahım..Af...
Af İstiyorum Af İstiyorum ım af 
ALLAHım,kararan kalplerimizi nurunla ağart,yitirdiğimiz değerleri kalplerimize doldur ve ruhlarımızı kemale
erdir İmanımızı yakine sirayet eyle Rahmetinizi ümidimize basamak kabul buyur Affınıza layık ve ehil olmasak
da olamasak da affa mazhar olan kutlular zümresine dahil eyle bizleri Gözyaşı dökebilmeyi nasip
eyle Ağalayabilmeyi nasip eyle Hıçkırıklara boğulabilmeyi nasip eyle Yitik sevdamızı buldurup gönüllerimize
rabteyle amiin Ya Rabbi, ümmet-i muhammedi şeytanın eline koma (amin) Ya Rabbi ümmet-i muhammede sıhhat ve
afiyet ver (amin) Ya Rabbi herkesin bir kurtarıcı aradığı o günde,güzeller güzeli, Resullullah aleyhissalatü
vesselamı yanımızdan ayırma  (amin) Ya Rabbi bizler günahkar kullarınızız Farkına varmadan biir çok günah
işledik Bugün tövbekarız ya Rabbi Sense tövbeleri kabul edicisin Bizlerin de tövbelerini kabul eyle kabul
eyle kabul eyle ya Rabbi (amin)Hasretiz
sana hasreeet gülleri gönlümüzde yeşerdi suyunu da sen dök emi ya
Rabbi (amin)  ım,kırık-dökük bir kalple huzuruna geldim,af dilemeye,af dilenmeye geldim Affınıza çok
ama çok muhtaç oluÅŸumu dile getirmeye geldim Günahlarımı,sürçmelerimi,sapmalarımÄ ± itiraf etmeye
geldim Gözyaşlarımla af dilenmeye geldim Af istemekten başka sermayem yoktur Bu sermayeyi de lütfedip siz
verdiniz bize Hakkınızda,vermek istemeseydi istemek duygusu vermezdi buyuruluyor Bize verdiğiniz istemek
duygusundan hareketle ben de AF istiyorum Af istiyorum ım Af  Affa layık olmasak da affa mazhar olan
kullar zümresine,bizi de dahil eder misiniz ım? Dahil eder misiniz?
-alıntı-
|
|
|